AGRO-MASZ Falcon Semanatoare prasitoare

Descriere
Date tehnice
Imagini
Video
PDF
Intreaba

AGRO-MASZ FALCON

Echipament standard

  • Secțiune cu disc dublu (disc Ø 390 mm) cu acțiune mecanică
  • Cu acționare ventilator vid cu PTO și semănat pe principiul vidului
  • Contor de dezumidificare
  • Computer principal

Echipament opțional

  • Marcaje hidraulice cu protecție hidraulică
  • Buncăr de îngrășăminte 1200 l + brăzdar dublu disc
  • Computer extins (se numerează numărul de semințe)

PRECIZIE

Semănătoarea de precizie FALCON este proiectată pentru a oferi cele mai bune condiții pentru creșterea plantelor semănate într-o singură trecere. Pe lângă rezervorul de semințe, mașina poate fi echipată și cu o secțiune de îngrășăminte. Mașina oferă posibilitatea de a semăna semințe de plante precum porumb, floarea soarelui, sfeclă, rapiță, soia, sorg etc.

MODERN

Datorită computerului de bază instalat, avem un spectru extins de posibilități. Calculatorul poate număra hectare și viteza, poate monitoriza secțiunile de însămânțare și ne va avertiza atunci când cantitatea de semințe sau îngrășăminte din rezervor este redusă.

INDUSTRIE

Semănătoarea FALCON are 5 secțiuni de lucru. Primele dintre ele sunt brăzdare care împrăștie îngrășământul până la o adâncime de până la 10 cm. Chiar în spatele secțiunii de îngrășăminte se află despărțitorul de brazde. Acest instrument curăță calea în care vor fi semănate semințele. Următoarea secțiune este brăzdarele cu dublu disc semănând semințe exact la o adâncime de 1-10 cm. Pentru a menține adâncimea dorită de însămânțare, roțile de cauciuc sunt utilizate pe ambele părți ale brăzdarului. Ultima secțiune este roțile de compactare, a căror sarcină este să fixeze și să acopere semințele semănate.

ModelLățimea transportului (m)Tipul cadruluiNumăr de rânduri Greutatea (kg)Putere necesară (CP)Lățimea între rând (cm)Capacitatea buncărului pentru semințe (l)
FALCON 33rigid41500100 – 13040 – 8050
FALCON 3+3.3telescopic61820130 – 15045 – 8050