fbpx

Piese de schimb


Bun venit în lumea pieselor:

PanAgroTeh comercializează numai piese de schimb originale, garantând clienților săi fiabilitate și originalitate. PanAgroTeh pune la dispoziția clienților săi piese de schimb pentru toate utilajele și echipamentele agricole pe care le comercializează în România. Pentru ca un utilaj să aibă o durată de viaţă cât mai lungă, este bine-ştiut că trebuie utilizate doar piesele de schimb originale.

Magazia modernă şi stocul sunt structurate în funcţie de cele mai noi standarde logistice, astfel încât să putem reacţiona imediat pentru a putea furniza orice fel de piesă, de la cea mai mică până la ansamble realizate de producători europeni de utilaje agricole

Dacă nu știți ce piesă de schimb vă este necesară, veți fi consiliat. Din cataloage electronice sau tipărite va fi identificată exact acea componentă de care aveți nevoie. Păstrăm legătura cu dvs. și urmărim comanda până când aceasta ajunge la dvs.

Despre produse si calitate:

Piese de schimb construite de alți producători sub un alt brand.  Având prețuri accesibile și un nivel de calitate bun sau foarte bun în funcție de producător, fiind vândute comercianților direct de către producător. Piesele furnizate provin de la producătorii de top din Europa, durată de folosința depășind cu mult garanția acordată.

Brand-uri piese:

Agrimaster, Arbos, Asket, Bufer, Samasz, Cynkomet, Tehnofavorit, Massey Ferguson, Mecanica Ceahlău, Metal-Fach, MTZ Belarus, Omikron, Zagroda, Sipma, Stark, Tifermec, Tierre, UNIA

Serviciile noastre:

Consultantă

Consultantă gratuită pentru a identifica cu exactitate necesarul dumneavoastră.

Identificare

După modelul de utilaj și pe baza seriei de șasiu, identificăm piesa necesară.

Ofertare

Oferta întocmită pentru produse este transmisă prin e-mail sau comunicată telefonic.

De ce să ne alegeți?!

Mai jos regăsiți câteva dintre aspectele pentru care merită să ne luați în considerare la fiecare ofertă:

1. Identificarea corectă, în proportie de 100%.

Ingineri mecanici calificați, experimentați și profesioniști, consultantă pe teren sau în atelierul nostru din jud. Bihor, consultantă în cazuri de urgență.

2. Termenul de livrare este un aspect important în furnizarea unei piese.

Dorim ca termenul de livrare oferit să fie și cel real, iar referitor la acest aspect facem toate eforturile necesare pentru că piesa să fie livrată în cel mai scurt timp.

3. Retur gratuit fără penalizări și costuri suplimentare.

În cazul în care piesa livrată nu este compatibilă, indiferent de motive, returul este suportat în totalitate de către compania noastră, incluzănd și taxele de transport.

4. Garanție cuprinsă între 6-24 de luni.

Produsele comercializate beneficiază pe baza facturii, de un termen de garanție cuprins între 6 și 24 luni, în funcție de fiecare produs în parte.

PERSOANA DE CONTACT PENTRU ACHIZITIONAREA PIESELOR DE SCHIMB

Papp Elisabeta
+40 748 116 586
piese@panagroteh.ro