Piese

Piese de
schimb

PanAgroTeh oferă piese de schimb pentru toate utilajele și
echipamentele agricole pe care le comercializează în România.

Vizitați

Magazinul

Navigați prin categoriile noastre și descoperiți o varietate de piese de schimb pentru diferite mărci și modele de tractoare.

Site-ul nostru vă oferă o interfață ușor de utilizat și un sistem de căutare avansat, să puteți găsi rapid piesa de schimb potrivită.

Navigați prin categoriile noastre și descoperiți o varietate de piese de schimb pentru diferite mărci și modele de tractoare.

Site-ul nostru vă oferă o interfață ușor de utilizat și un sistem de căutare avansat, să puteți găsi rapid piesa de schimb potrivită.

Vă oferim

Consultanță

Vă oferim

Consultanță

Consultanță gratuită pentru a identifica piesa după modelul de utilaj și pe baza seriei de șasiu cu exactitate necesarul dumneavoastră.

Necesară oferta întocmită pentru produse este transmisă prin e-mail sau comunicată telefonic.

Învată mai mult

PanAgroTeh comercializează numai piese de schimb originale, garantând clienților săi fiabilitate și originalitate. PanAgroTeh pune la dispoziția clienților săi piese de schimb pentru toate utilajele și echipamentele agricole pe care le comercializează în România. Pentru ca un utilaj să aibă o durată de viaţă cât mai lungă, este bine-ştiut că trebuie utilizate doar piesele de schimb originale.

Magazia modernă şi stocul sunt structurate în funcţie de cele mai noi standarde logistice, astfel încât să putem reacţiona imediat pentru a putea furniza orice fel de piesă, de la cea mai mică până la ansamble realizate de producători europeni de utilaje agricole.

Dacă nu știți ce piesă de schimb vă este necesară, veți fi consiliat. Din cataloage electronice sau tipărite va fi identificată exact acea componentă de care aveți nevoie. Păstrăm legătura cu dvs. și urmărim comanda până când aceasta ajunge la dvs.

Piese de schimb construite de alți producători sub un alt brand. Având prețuri accesibile și un nivel de calitate bun sau foarte bun în funcție de producător, fiind vândute comercianților direct de către producător. Piesele furnizate provin de la producătorii de top din Europa, durată de folosința depășind cu mult garanția acordată.

Mai jos regăsiți câteva dintre aspectele pentru care merită să ne luați în considerare la fiecare ofertă:

1. Identificarea corectă, în proportie de 100%.

Ingineri mecanici calificați, experimentați și profesioniști, consultantă pe teren sau în atelierul nostru din jud. Bihor, consultantă în cazuri de urgență.

2. Termenul de livrare este un aspect important în furnizarea unei piese.

Dorim ca termenul de livrare oferit să fie și cel real, iar referitor la acest aspect facem toate eforturile necesare pentru că piesa să fie livrată în cel mai
scurt timp.

3. Retur gratuit fără penalizări și costuri suplimentare.

În cazul în care piesa livrată nu este compatibilă, indiferent de motive, returul este suportat în totalitate de către compania noastră, incluzănd și taxele
de transport.

4. Garanție cuprinsă între 6-24 de luni.

Produsele comercializate beneficiază pe baza facturii, de un termen de garanție cuprins între 6 și 24 luni, în funcție de fiecare produs în parte.

Contactează-ne pentru informații

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Step 1 of 2

Cu ce te putem ajuta?